معاون وزير خارجه آمريکا ميگويد ايران به دليل تحريمها نميتواند در پروژه انتقال گاز طبيعي به اروپا مشارکت کند.
به گزارش
هفت چشمه به نقل از
فارس، يک مقام ارشد آمريکا در امور انرژي روز يکشنبه گفت کشورش در بحث عرضه گاز طبيعي به اروپا به ايران امتياز نداده است.
«آموس هاچشتاين» معاون وزير خارجه آمريکا در امور انرژي در اظهاراتي در باکو
گفت: مشارکت ايران در پروژههاي گاز منطقه و در کريدور گاز جنوبي به غير از سهامي که اين کشور در توسعه ميدان گازي «شاهدنيز» دارد، امکانپذير نيست.
اين مقام آمريکايي که در نشست شوراي مشورتي گاز جنوبي در باکو حضور داشت، گفت: «ايران به دليل تحريمهاي فعلي نميتواند در ساير پروژهها و از جمله در کريدور گاز جنوبي مشارکت کند.»
پروژه کريدور گاز جنوبي يکي از طرحهاي اتحاديه اروپا براي افزايش امنيت انرژي اين اتحاديه است. اين پروژه خط لوله گازي فرا ساحلي درياي آدرياتيک، پروژه جريان سفيد و خط لوله گازي ترکيه، يونان و ايتاليا را در بر ميگيرد.
انتهاي پيام/ا.